| Sl0 a întrebat:

Salutare Tuturor!

Am 15 ani si de 2 ani de zile ma tot confrunt cu aparitia cosurilor pe fata.Am fost si la farmacie si am luat 2 tipuri de creme pentru cosuri, acnee si puncte negre.Nu prea vad ca dau rezultat.Acuma pe 12 septembrie incepe scoala si urmez liceul. Asi vrea sa gasesc o solutie sa imi mai treaca din ele. Un tratament ceva ce il pot urma.Acuma am o crema luata de la farmacie si ma dau zilnic cu ea, cu apa oxienata si spirt. Cei de la farmacie iau zis mamei ca ele imi apar deoarece sunt la varsta pubertatii, dar trebuiau sa-mi dispara, apoi am constatat ca poate o fi fata sensibila si imi ies de la praf. Cel putin acum in vacanta am cam stat pe la tara. Un sfat ceva, un mic ajutor este bine-venit!

P. S - Sa nu creteti ca am cu tona de cosuri : am cam 3-4 cosuri vizibile si puncte negre pe nas.Totusi ma deranjeaza.Imi strica aspectul!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai de cu creme. styoarceti cosurile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti folosi masca de argila, pui argila intr-un vas si putina apa pana faci o pasta apoi aplici pe fata si o tii pana se usuca dupa care clatesti.

| Adriiiii a răspuns:

Si eu am puncte negre ar cam trebui sa te lasi de creme pentru. ca nu prea ajuta... Eu am scapat de puncte negre si cosuri pentru ca i-am stors. Asa nu vor mai aparea. Aveti grija cum le spargeti...sa nu va striviti fata degeaba sper ca am fost de ajutor!

| cheryybloosomm a răspuns:

Pai in locul tau m-as da cu otet cu miere de albine si mere...
la mine merge ca ma dau cu ei in fiecare noapte cu otet daca nu ma crezi intreaba pe cineva