anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor! Am nevoie de ajutor.Degetele mele de la maini sunt foarte foarte strambe, la mana stanga inelarul si degetul mic sunt indreptate spre dreapta iar la mana dreapta invers.Sunt foarte complexata din cauza asta.Ma intreb,oare exista operatie pentru indreptarea lor? Va rog daca stiti ceva, astept raspunsuri.Multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

94 - are 18 ani. big grin
Da, poti fie cu operatie, fie cu fizioterapie. De ce nu mergi tu la medicul de familie, el te va indruma unde trebuie. Cat despre complexe, n-ai de ce sa fii complexata. Nimeni nu-i perfect, stai linistita, n-ai de ce sa fii complexata.winking

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai! Mergi la un ortoped si vezi ce zice.

| valentingb a răspuns (pentru onasis1961):

94 - are 18 ani. big grin
Da, poti fie cu operatie, fie cu fizioterapie. De ce nu mergi tu la medicul de familie, el te va indruma unde trebuie. Cat despre complexe, n-ai de ce sa fii complexata. Nimeni nu-i perfect, stai linistita, n-ai de ce sa fii complexata.winking

| valentingb a răspuns:

Mi-ar fi placut sa te pot ajuta mai mult. Fizioterapia dureaza, dar operatia, poate stii, unde intra bisturiul si polizorul, nu mai e la fel.Sigu, daca se observa o continua miscare a oaselor, se impune operatia. Nu ai de ce sa iti faci griji de operatie, oricum, am una de 27 cmwinking