Operatie chirurgicala de remodelare a abdomenului, muncesti prin europa si o sa ai bani de operatie estetica
Sa stii ca femeile nu se uita la corpul unui barbat, decat putin. Trebuie sa ai ``acel ceva`` care atrage si asta sigur nu e trupul. Adica nu e ca la voi, sa se uite femeia daca ai fund misto, picioare lungi, unghii facute. Asa ca nu-ti mai fa atatea griji. Fa sport si atat. Mananca sanatos.
Ok, sa începem cu începutul. Ca sa nu mai ai "sâni" trebuie sa slăbești. Ori mergi la sala și faci cu un instructor, ori cauți pe net exerciții și vezi (eu as zice sa faci cu un instructor pentru ca știe mai bine, și în caz ca nu faci exercițiile corect, el îți poate arata cum sa le faci). În caz ca ai fost gras, la modul acela extrem, ca vedeai grăsime ori unde te uitai, după ce o sa slăbești, pielea o sa aibă o elasticitate mult prea mare. În cazul acesta exista intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea excesului de piele, iar dacă ai avut o burta normala, nu va fi o problema, vei arata normal după ce slăbești. Acuma nu știu cum arăți tu la 93 de kg. Sunt care afara bine, sunt care nu. Pe YouTube găsești multe exerciții (nu cauta pe YouTube chestii de genu "cum sa slăbești" sau "exerciții de slăbit" ca dacă scrii în română nu vei găsi rezultate urile, scris în engleza. Am făcut si eu ceva exerciții de pe net timp de 6 zile și parca s-a văzut puțin (având în vedere ca au trecut doar 6 zile). Pentru slăbit, e foarte bine dacă poți alerga, 30 de secunde sa bagi sprint pe banda, cât poți de tare, 30 de secunde mers normal și tot asa. Fa-ti un program. Dimineața exercițiile de care ti-am zis, iar mai încolo sa mergi la sala si sa faci sprinturi pe banda. Poți sa le faci și afara dacă vrei, dar pe banda alergi drept, nu trebuie sa alegi în funcție de cum este drumul + o alimentație știi tu, fără prăjeli, produse de patiserie etccc. Mai multe detalii poți sa găsești dacă cauți pe google, dai un search rapid și vezi.
Bafta!
Așa zișii "sâni" sunt provocați de grăsime sau o dereglare hormonală. Deseori acești "sâni" se transmit genetic, unul din părinți fiind purtător al unei gene.
Cel mai indicat ar fi sa mergi la un control la un doctor ce îți poate da mai multe răspunsuri, plus o noua rutina in alimentație. Sper ca am fost de ajutor!