| xfdffdgds a întrebat:

Salutare tuturor.Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu niste probleme de sanatate.De vreo 2-3 luni ma doare intr-o parte ( langa apendicita ) dar nu stiu de ce... nu e nimic schimbat in dieta mea, fara stres, oboseala in plus am observat ca slabesc foarte mult si foarte repede. ex: mi-am cumparat o pereche de blugi in decembrie si veneau perfect pe mine, acum imi sunt mari. Va rog frumos ajutati-ma.Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Mirruna a răspuns:

De ce nu mergi la medic?

poate fi apendicita, dar in cazu asta ar trebui sa ai stari de greata, sa nu ai pofta de mancare... si ar fi o cauza a slabitului.

| dandelion a răspuns:

Uite eu am avut o formă grea de apindicită. Te rog din tot sufletul să mergi la medic si el probabil îți va prescrie o ultrasonografie. Trebuie să mergi neapărat. Îți spun destul de serios că dacă e vorba de apindicită mergi la medic, dacă nu - deja vei fi sigură că nu o ai. Stii de ce îți spun asa? Pentru că dacă plesneste ea, operația va fi mult mai grea si nu se stie încă de rezultate. Dar calmează-te asta e specific apindicitei. Nu te speria prea tare, nu asta e intenția mea. În orice caz după consultul medical vei sti 100% ce ai. Chiar dacă la urma urmei ai apindicită, operația nu e chiar atît de strasnică cum s-ar părea. Doare, dar poți să rabzi. Si chiar dacă doare îți vor da injecții după care nu vei mai simți durerea. În maxim 1 săptămînă ar trebui să te externeze. Nu lăsa să se agraveze!

Nu mi-o lua în nume de rău, însă într-adevăr vreau să fii prevenită.

| xfdffdgds explică:

Am uitat sa precizez ca am si niste stari de depresii. happy

| xfdffdgds explică:

Am facut operatie de apendicita in clasa a 4-a. dar nu aveam nicio problema cu ea. In clasa a 8-a tot in zona aia ma durea si am fost la multi medici din Focsani si mi-au zis ca aveam pietre la rinichi. apoi am fost in Bucuresti la Spitalul Fundeni si acolo mi s-a spus ca aveam niste bule de aer de la apa acidulata...acuma n-are cum sa fie aceeasi problema pentru ca n-am mai baut acidulate.