Patesc des asta. Trece de la sine. Important e ca in noaptea urmatoare, sa dormi bine (de preferat fara perna). Daca problema persista 2-3-4 zile, in cazul ala, mergi la doctor.
Eu patesc asta destul de des din cauza ca dorm pe burta cu gatul rasucit la 90 grade. E o durere groaznica simti ca ti se rupe gatul daca intorci capul prea mult.
De regula durerea asta trece dupa 1-2 zile asta daca nu mai dormi in pozitia care te-a pricopsit cu durerea asta. Daca durerea persista s-ar putea sa fie ceva mai serios si necesita o vizita la medic...
Multa sanatate!
Cel mai bine este sa mergi la doctor sau medicul de familie.
Iti spun in proportie de 99 % nu vei gasi raspunsul stiintific aici ( doar daca este vreun doctor pe aici... si nu prea cred )
Cel mai bine mergi la medic spune-i ce s-a intamplat si v-a gasi el o solutie
Mult noroc
Hai frate, sa fim seriosi. Pentru orice prostie postati. Am patit si eu, la fel, si mi-a trecut dupa 1/2 zile. In orice caz, mergi la doctor, nu suntem doctori sa-ti da-m tratament. E o chestie normala, trateaz-o ca atare.
Nu e de glumit cu asta. Roaga pe cineva sa mearga la farmacie sa-ti ia antinevralgic si un unguent gen "Puterea ursului". Durerile astea ar putea aparea si daca dormi pe o perna proasta. Si inca ceva: salteaua cand ai schimbat-o ultima data? Asta iti mai trebuie, sa te ia si durerea de spate. Arunca o privire pe http://www.expert-saltele.ro/ au saltele bune pentru spate si perne memory foam (eu de-asta am si nu ma doare gatul deloc, ever!). Sanatate!
Salteaua e luata in vara prin iulie
User252426 întreabă: