| Lolkkk a întrebat:

Salutare tuturor:am o problemă de câțiva ani de zile îmi tot cresc coșuri pe față. mentionez că am 16 ani și am încercat orice.crema garnier pure active 3 în 1 și mama uneori o mai lăsam pe mama să mi spargă sau stoarcă cu degetele goale. Eu vreau să scap de ei pentru că nu mai vreau să îi am deloc și nu mai rezist cu ei, nu zic că vreau să fac asta ca să mă vadă lumea mai frumos că asta îmi zice foarte multă lume deseori dar vreau să scap odată de eiii
Idei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Dafrt a răspuns:

Salut frt incearca cerave foam cleanser si cerave acnee controlin, pe mine m-a ajutat mult

| Julyly2089 a răspuns:

Pe mine m-a ajutat la roche-posay effaclar duo si cleanserul de la Cerave cu acid salicilic, dar daca ai foarte multe cosuri si care te si dor pot sa te duci la dermatolog pentru ca acolo iti da niste creme mai puternice care se dau doar pe reteta

| DumitruAlex a răspuns:

La un dermatolog ai încercat? Ești la pubertate și ai nevoie de niște analize, iar pe baza acelor analize îți dă un fel de regim și o cremă împotriva acneei dar dacă te-ai dat cu fel și fel de creme și nu ți-a trecut e posibil să suferi de o acnee juvenilă moștenită…

| VoidEternal a răspuns:

Pe mine doar timpul m-a ajutat. Pe la 20 de ani au trecut de la sine.

| Anna5991 a răspuns:

Dermatolog. Dar sa stii ca o singura crema nu ajuta, ai nevoie de o rutina zilnica pentru ingrijirea tenului, care sa includa curățare, hidratare, protecție cel puțin pașii astia. Mai sunt produse precum: acid salicilic, niacinamide, acid azelaic dar trebuie sa te documentezi foarte bine inainte de a decide ce ti se potriveste mai exact.

| blackann a răspuns:

Sa ti le stoarca in contiuare ma*ta cu siguranta nu va ajuta.

| dullcat a răspuns:

Buna.Atat timp cat inca ai fluctuatii hormonale sunt slabe sanse sa scapi de acnee.Plus, nu e deloc intelept sa spargi cosurile, nici tu, nici altcineva, deoarece cauzezi leziuni in piele si incetinesti vindecarea. Apoi, chiar vrei sa iti ramana semne? Crede-ma ca nu, nu iti doresti asta.

Din ce scrii aici nu pare ca ai incercat orice.Sincer, daca scriai o lista cu vreo 10 produse si spuneai ca ai fost la vreo 2 dermatologi, maidegraba te intelegeam. laughing E ok, am trecut toti prin asta, dar retine ca depinde de tine daca vrei sa te zbati putin astfel incat sa tii cosurile macar asa un pic sub control sau sa iti vezi de altele pana cand trec de la sine, odata cu maturizarea ta si trecerea timpului.
Eu recunosc am fost la dermatolog si nu m-a ajutat prea mult la acea vreme.Solutia aceea, conform retetei, era oribila si ma facea sa lacrimez, insa, surpriza, acneea mi-a trecut de la sine prin clasa a VII-a, cand la alti colegi abia incepea distractia, fara sa mai folosesc nimic, iar la liceu n-am avut probleme.Considerand ca de atunci absolut tot ce tine de skincare a evoluat mult, cu siguranta ai putea depune mai mult efort decat o solutie de curatare+mama ta.Succes.