| Sineth a întrebat:

Salutare tuturor,

Am si eu nevoie de unpic de ajutor, in special daca exista cineva cu specializare in medicina sau farmacie.

Sunt clasa a 12a, mate-info, si urmeaza sa dau bacul la matematica, fizica si romana, in Iulie. As vrea sa iau undeva spre 9 la mate si fizica, si m-am gandit ca unpic de ajutor medical nu ar strica : vitamine, minerale, lecitina ( nu stiu exact daca asa se numeste medicamentul )

Oricum, medicamente care ma pot ajuta sa am energie suficienta sa invat cat as vrea, sa'mi ajute puterea de concentrare, memoria, etc. Orice e binevenit atata timp cat reactiile adverse nu sunt prea nocive.

Deci, ce recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dracie a răspuns:

Sunt bune, poti folosi lecitina cu incredere. Trebuie luata din timp. Cam cu 5-6 luni inainte. Poti sa incerci si cu spirulina dar iti mai trebuie o cutie de autosugestie, Succes

3 răspunsuri:
| AndreiashBucuresti11 a răspuns:

Su61 7ul4 m34.

| Azµre a răspuns:

Nu, fără suplimente! Nu sunt bune! Duc la pierderi de memorie în timp și de complicații!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suplimentele sunt de efect te sa crezi ca inveti cand de fapt devii din ce in ce mai prost(scuza-mi exprimarea)!
Matematica o inveti lucrand si prin exercitiu constant!