Buna! Daca in continuare mai pierzi in greutate fara sa vrei acest lucru, ai putea sa vezi un medic endocrinolog. Poate sa fie ceva si pe fond de stres. Stiu asta ca si eu sunt in aceeasi situatie.
Bafta multa!
Nu cred ca sunt stresat. Oricum ma simt si slabit parca..Am sa ma duc oricum la un medic sa ma consulte(nutritionist sau endocrinolog).
Dupa ce am inteles practicai un sport, asa-i? E, corpul obisnuit la o anumita miscare fizica ori se ingrasa ori slabeste, de exemplu eu mergeam cate 23 de km in fiecare zi pe jos, acu nu si am luat in greutate.Ar trebui sa te reapuci de sport, si e bine ca ai renuntat la prajeli, dar iti recomand peste la cuptor, e foarte sanatos si aripioare de pui, nu pulme aripioarele au mai multe vitamine si ''muschi". Succes!
Da practicam vole de performanta de la 10 ani ..in fiecare seara aveam antrenament 2 ore.si idn martie am renuntat..Problema e ca mi sa si `ascutit` forma fetei putin adica se cunoaste ca ceva nu cred ca e in regula. Dimineata mananc un castron plin cu lapte cu cereale integrale la pranz o farfurie de ciorba+ o portie de piept de pui la gratar+rosii seara mamaliga cu branza si smantana si iar ceva carne(peste sau piept) sau un alt fel 2...Si intre mese multe dulciuri. Oare de ce tot slabesc asa in continuu? Acum de cand a inceput scoala m`am mai dus si la baschet in echipa scolii unde alerg foarte mult. Poate si de acolo dar totusi? de la 71 kg la 60?
De ce mai intrebi..sti bine ca nimeni nu te poate ajuta mai bine ca un doctor in porblema asta..parerea mea..si din experienta mea..pentru ca am patit-o si eu. poate fi de la crestere..adica esti in crestere...si se poate intampla.dar cum am zis si mai sus.du-te la un doctor
Vanilla poate avea dreptate. poate ai trecut printrun moment mai delicat..si sa te spresezi si acum. fara sa iti dai seama..si te poti consuma foarte mult pe chestia asta.
Nu ti-a scazut masa musculara.Ea este proportionala cu masa corpului. Oboseala e obisnuita daca faci efort si scazi masa de hrana asimilata.Ca sa nu risti totusi du-te la un nutritionist.
Am sa ma duc ori la un medic endocrinolog ori la un nutritionist.Sa vorbesc cu parintii si ei vor decide.Merci de sfaturi. Oricum poate fi ceva grav asa dupa parerea ta?
User252426 întreabă: