| sTaRsSssSsS a întrebat:

Salutare tuturor am si eu o mare problema sa va povestesc cum a inceput, am inceput sa port niste ochelarii pe varful nasului i-am purtat vreo 3 ani de zile zi la zi tot timpul m-am uitat peste ei, numai pe varful nasului i-am tinut, si de vreo 6 luni am niste senzatii la ochii de numai pot parca mi-a ramas tintuit ochii sus, numai pot duce privirea in jos, parca mi s-ar fi rupt orice legatura de la ochii la cap sunt de forma sad dati-mi sa fac niste investigatii ceva, operatie cv, si am si niste dureri in spatele ochiilor sad da marea problema asta e sad numai am o privirea fixa daca ma intorc capu de exemplu nu se intorc si ochii sad parca nu ar mai fi amandoi concomitenti sad ochii raman pe loc sad daca ma intelegeti sad spuneti-mi ce sa fac, unde sa ma duc va rog frumos, noaptea cand ma culc parca am pierderi de cunostinta numai stiu de mine sa fie cv neurologic sau oftalmologic voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Lothar a răspuns:

Mergi la oftalmolog si iti spune el ce sa faci