| BogdyF2001 a întrebat:

Salutare tuturor. Am si eu o problema de sanatate destul de complicată mai exact macro adenom hipofizar am fost operat transfenoidal, am făcut radioterapie si tot nu sunt in regulă cu prolactina din cauza ei am pierdut si destul din vedere au fost valori prea mari si am o intrebare daca se pricepe cineva. Care e diferenta din fișa medicală si aia de la Synevo daca e vreo modoficare in bine. VALOAREA DE LA FISA MEDICALĂ DE EXTERNARE ESTE 1554 ng/ml SI LA SYNEVO 20891 miu UI/ml Mulțumesc pentru ajutor si atenția acordată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt doua unitati de masura diferite. Uita-te la valorile de referinta ale fiecarui laborator in parte si compara cu valoarea obtinuta la acel laborator. Niciodata nu se compara doua valori obtinute la laboratoare diferite.