| Cosmin0322 a întrebat:

Salutare tuturor! Am tot căutat un remediu pentru problema mea dar din nefericire nu am găsit nimic concret. Acum 5 zile m-am pus la somn și dimineața am constatat ca am falca cât o minge de tenis. Țin sa menționez ca nu am mai avut probleme cu ea dar este cariata, am început sa iau Amoxacilina la 6 ore cu protecție (normal) dar nimic, nu a scăzut pana acum, am frisoane, temperatura de 37, 5-38 în repetate rânduri. Nu pot merge la stomatolog deoarece nu are ce sa îmi facă, doar sa îmi scrie o rețetă și sa revin după ce îmi revin ca să îmi poate umbla la măsea eventual o extracție sau mai știu eu ce. Nu am mai ieșit din casa, stau cu vata în ureche, cu fes 24/24.Am luat și nurofen pentru calmarea durerii dar iau pastile "ca la gard". Va rog sa ma ajutați cu un sfat, orice, remedii naturiste, leacuri băbești ( fără injecții)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Amoxicilina este cel ami slab antibiotic posibil. Este evident ca infectia creste.
Sfatul meu este sa mergi de urgenta la stamatolog, pentru ca se poate face un drenaj, sa elibereze punga de puroi si iti poate prescrie un antibiotic mai puternic, daca nu se poate lucra nimic pe dintele cariat.
Cunosc un caz asemanator, unde fata, dupa o asemena operatie a facut 5 zile de penicilina forte injectabila, ca sa nu ajunga infectia la creier, pentru ca stand prea mult fara sa mearga la stomatolog, infectia urcase deja la ochi si continua sa urce spre cap.
Sfatul meu ramane: URGENT la dentist!

| Cosmin0322 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc. Asa o sa fac.