| Tommytsaa a întrebat:

Salutare tuturor! as vrea sa stiu unde pot face analize pentru a vedea daca imi ies drogurile (legale).am fumat o perioada si m-am lasat, doar ca peste 2 luni o sa fiu obligat sa fac analizele acelea, imi iese ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zahy a răspuns:

P.S tu fumezi otrava. Sfatu meu fumeaza ceva sanatos dupa analize fumeaza marijuana intr-adevar contine THC dar este foarte sanatos omoara celulele bolnave distruge celulele cancerigene. de fapt citeste singur.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Marijuana
http://www.youtube.com/watch?v=FzPI1ac4qto
Sper sa legalizeze mai repede aceasta planta minunata. ceao

6 răspunsuri:
| zahy a răspuns:

Substanta care iti iese in analize este THC cele legale nu contin asa ceva. ceao

| sebywarlord a răspuns:

Nu te stresa cu legalele pentru ca nu o sa iti iasa nimic mai ales peste 2 luni[se duc in 2-3 zile din corp ] si in + substanta din legale care creeaza efectele se numeste JWH-x [x insemnand un numar, prima seria a fost jwh 18 care a fost interzisa, si chimistii au schimbat un atom de H sau ceva si au facut jwh-21 si tot asa ]nu cred ca spitalele din RO pot tine pasul cu evolutia legalelorhappy
si daca ar tine nu conteaza pentru ca, in 3 zile max sunt date afara dinn corp happy

| Tommytsaa explică (pentru sebywarlord):

Chiar si special-ul? oricum, analizele le fac in Italia, rugati-va pentru mine laughing

| Tommytsaa explică (pentru sebywarlord):

Chiar nici special`ul nu iese? oricum ii dau cu lapte ca asa mi-a sp cineva big grin! analizele le voi face in Italia sad

| sebywarlord a răspuns (pentru Tommytsaa):

Ce fel de analize vei face? urina sau sange?

| gascaaa a răspuns:

Am inteles ca la unele spitale este ceva aparat care depisesteaza unele substante care se folosesc in "dogurile astea legale"( nu toate) nu stiu cat e de adevarat