| PiNNoTheGamer a întrebat:

Salutare tuturor.Azi am aflat de fapt ca sunt in depresie de 1 luna si nu stiu ce sa fac sa ies din ea. Aveti vreun sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Si, cum merge clasa a 6-a?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

care e motivul care a cauzat această depresie?

| PiNNoTheGamer explică (pentru anonim_4396):

Mai multe...chestii de familie, faptul ca am fost tratat ca pe o unealta fix cand credeam ca mi să gasit locul, o fata si tot asa.

| nlko a răspuns:

Gandeste-te ca viata e frumoasa si chiar daca sunt zile rele si ai senzatia ca intotdeauna va fi asa nu este adevărat. Mereu vor fi lucruri bune si rele, dar nu trebuie sa ne lăsăm doborati de cele rele.
Trebuie sa gândești mereu pozitiv. Acum, eu nu stiu ce ai patit, dar tot ce se intampla se intampla cu un motiv si mai e o vorba... Tot ce se face se face spre bine. happy
Poti sa mergi si la psiholog.
Da eu tot nu inteleg ceva... cum ai aflat azi ca esti in depresie de o luna?

| PiNNoTheGamer explică (pentru nlko):

Mătuşa mea e psiholog si recent mi a observat comportamentul schimbat.

| PsihopatX3 a răspuns:

Învață sa te descurci singur, foloseşte-te şi tu de alți oameni, aşa funcționeaza viața.