| Catana_Doru_1994 a întrebat:

Salutare tuturor care vede aceasta intrebare ))
mai mult de o luna am niste semne parca a piele zbircita sau mai seamana parca a piele intinsa la subrat. am niste poze dar sunt facute dupa bronz si nu cam se observa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Daca ai astea de la prea mult efort, incearca niste creme recomandate de aceeasi meseriasi care ti-au dat anabolizante! happy

sanatate!

| Catana_Doru_1994 explică (pentru grab):

Mam ocupat la sala undeva 4 luni si in ultima luna am incercat niste anabolice ) pastile timp de o luna si dupa am lasat si sala in timpu ala mi-au aparut cred ca sau mai adunat si prea mult efort si am slabit. mersi mult tuturor ca ati reactionat repede acum stiu ce sunt si ce am de facut.

4 răspunsuri:
| Braunion a răspuns:

Sunt vergeturi.

| CryssEly a răspuns:

Buna!
Par a fi niste vergeturi.
Ai slabit?

| Catana_Doru_1994 explică:

Http://postimg.org/gallery/7m65kw9q poftim niste poze poate cineva stie de la ce si ce este :(