Pentru ca de obicei cand ajungi de la servici acasa, oamenii responsabili, au si alte treburi de rezolvat in viata lor personala, cum ar fi : gatit, spalat, curatat, facturi, etc... Si daca mai esti si singur, e mai aiurea, pentru ca asta iti ocupa tot timpul liber. programul lui e destul de complicat. pe langa gestionarea orelor de somn pe care uneori le poti sari, pentru ca nu poti dormi chiar la comanda de fiecare data, mai are de gestionat si viata lui sociala/personala. Si din nou, daca esti singur, e mai complicat.
Daca ajungi al 10 noaptea acasa, de ce nu dormi imediat?
Cele 2 ore noaptea, cand zici ca faci altceva, este indicat sa nu le mai faci deloc, ci sa te culci imediat cum ai ajuns acasa, fiindca somnul de noapte este extrem de important pentru creier si regenerare organelor interne.
Vei vedea ca vei da din ce in ce mai putin randament si te vei simti din ce in ce mai rau, fiindca orele de noapte nedormite, afecteaza creierul si organele interne.
Pentru ca am și eu viata personala, trebuie sa mănânc, sa fac un duș, sa îmi calc haine pentru dimineața la ora 3-4 ca nu se fac singure, crezi ca intenționat form 2 3 ore in loc de 4 sau 5?
Tot ce ai de facut le poti face ziua, cand te trezesti, noaptea fiind vital sa dormi cat poti de mult, ca sa nu-ti imbolnavesti creierul si organele interne.
Ti-ai ales orele taman pe dos, de aceea ai inceput sa ai probleme de sanatate si nu glumesc, chiar trebuie sa dormi noaptea.
Pai dacă eu ajung la 8 dimineața acasă și la 3 sau 4 după amiaza întru iară la munca? Ce pot face în orele alea decât sa dorm ca sunt rupt de oboseala?
Spui asa: "...iar apoi 4 după amiaza pana la 8 seara, uneori 10 seara"
Asadar poti sa dormi de la 9 sau 10 seara, pana la 3 dimineata, ca de la ora 4 dimineata esti la munca.
Ar fi suficiente ore de dormit, daca ti-ai da silinta sa faci ce trebuie pentru odihna creierului si a corpului.
De la 8 dimineata pana la 4 dupa amiaza are destul timp de rezolvat toate lucrurile de om responsabil...
Pai si de dormit cand? Trebuie sa mai si dormi. El ajunge acasa la 8 dimineata, dar el pana atunci a fost la munca.
Cat mai mult noaptea atunci cand organismul are nevoie
Singura lui solutie e sa-si schimbe locul de munca sau programul delucru daca e posibil, daca nu poate sa-si gestioneze viata in felul asta.
Deci sa înțeleg ca eu când ajung la 8 dimineața după munca cu 3 ore dormit noaptea sa ma apuc sa mai muncesc si mai mult, nu sa ma odihnesc, am înțeles
Unii mai avem și alte lucruri importante de făcut în afara muncii la servici
Singurul om care a înțeles exact, ceilalți nu cred ca s au confruntat vreodată cu asa ceva și vorbesc din auzite, dacă ar fi după ei, eu nu ar trebui sa îmi gătesc, sa îmi calc haine, sa ma spăl, sa mănânc, ci doar sa dorm și sa muncesc ca un robot... Din păcate locul de munca nu îmi permite schimbarea programului, iar de părăsit nu ma gândesc prea devreme pentru ca sunt plătit extraordinar de bine la un job în care munca fizica moderata e acompaniata de șefi care muncesc cu noi, colegi blânzi și ascultători... Singura soluție va fi sa ma adaptez, 2-3 ore pe noapte +4-5 pe zi, asta va fi rutina.
Pai nu ai înțeles. Că dacă ai dormi după tura de noapte în loc să faci altceva nu ai mai dormi doar 3 ore noaptea
Pai omule, eu nu trebuie sa mănânc sau sa ma spăl?
Iti ia 15 min sa te speli, 15 sa mananci.
Pentru ca de obicei cand ajungi de la servici acasa, oamenii responsabili, au si alte treburi de rezolvat in viata lor personala, cum ar fi : gatit, spalat, curatat, facturi, etc... Si daca mai esti si singur, e mai aiurea, pentru ca asta iti ocupa tot timpul liber. programul lui e destul de complicat. pe langa gestionarea orelor de somn pe care uneori le poti sari, pentru ca nu poti dormi chiar la comanda de fiecare data, mai are de gestionat si viata lui sociala/personala. Si din nou, daca esti singur, e mai complicat.
Dap, daca poti dormi bine ziua, nu e nicio problema. Importat e sa dormi circa 8 ore din 24.
Faptul că masturbarea e benefică nu e o opinie personală, ci ăsta este consensul medical.
Și da, am auzit și eu ideea că dacă nu dormi noaptea nu mai poți recupera. Până la proba contrarie o consider superstiție. De ce? Copiii și adolescenții sunt programați genetic să nu doarmă noaptea. Faptul că părinții îi silesc să doarmă e contra naturii. Știu că au obligații sociale, dar tot contra naturii rămâne.
Dupa o saptamana nu ai cum sa vezi efectele negative, insa dupa un an sau cativa vei incepe sa le simti din plin.
De citit:
https://www.medicover.ro/......1141,n,288
O sa imbatranesti mai repede si o sa ai mii de probleme, somnul de noapte nu poate fi inlocuit.
Citat din Elena Ceaușescu: Dovada, dovada!
Dă o trecere în revistă sistematică indexată pentru MEDLINE care susține ce susții tu.
A da, ca fapt divers: eu dorm uneori ziua și uneori noaptea. Și mi se zice că arăt cu zece ani mai tânăr decât sunt.
Daca matele esti ignorant sau daca iti petreci noptile altfel nu ma intereseaza.Pana nu demult sustineai ca masturbarea este benefica si nu are efecte adverse.Ce sa zic este o ocupatie perfecta noaptea in loc sa dormi.