Buna Cristiana. In general, sensibilitatea dentara este favorizata de un periaj incorect. Majoritatea oamenilor cu aceasta problema intra intr-un cerc vicios: gingii sensibile->periaj superficial->acutizarea problemei. Daca te afli in aceasta situatie, problema se poate rezolva foarte simplu: periaj meticulos (5-10 min) de 3 ori pe zi si inainte de culcare, insistent asupra gingiei (pentru a stimula circulatia sangelui) si delicat asupra dintilor (pentru a nu dauna smaltului). Iti recomand sa adaugi la pasta de dinti bicarbonat de sodiu alimentar si sa-ti clatesti gura de mai multe ori pe zi cu apa cu sare. Gingiile se vor insanatosi in maxim 2 saptamani.
Iti recomand http://aloeveraforever.ro/articole/cea-mai-buna-pasta-de-dinti-din-lume si sunt de acord cu s4a in ceea ce priveste periajul. Aceasta pasta de dinti are o compozitie care ajuta foarte mult la sanatatea gingiilor. Eu o folosesc de 7 ani si de atunci nu am mai avut gingivite.
Incearca mai multe pana una te satisface.De exemplu poate SENSODYNE e buna pentru cineva, dar poate pentru tine nu.Eu una am aceeasi problema.
Succes!