anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor!
eu am dintii foarte sensibili, pot sa spun chiar ca pe cei de jos (din fata) i-am distrus...Nu pot sa mestec nimic prea fierbinte sau sa beau ceva rece cu ajutorul lor...
Ce pasta de dinti care te ajuta sa ameliorezi durerea dintilor sensibili cunoasteti?
Sa fie si cu adevarat eficienta. Credeti ca Sensodyne functioneaza?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| s4a a răspuns:

Buna Cristiana. In general, sensibilitatea dentara este favorizata de un periaj incorect. Majoritatea oamenilor cu aceasta problema intra intr-un cerc vicios: gingii sensibile->periaj superficial->acutizarea problemei. Daca te afli in aceasta situatie, problema se poate rezolva foarte simplu: periaj meticulos (5-10 min) de 3 ori pe zi si inainte de culcare, insistent asupra gingiei (pentru a stimula circulatia sangelui) si delicat asupra dintilor (pentru a nu dauna smaltului). Iti recomand sa adaugi la pasta de dinti bicarbonat de sodiu alimentar si sa-ti clatesti gura de mai multe ori pe zi cu apa cu sare. Gingiile se vor insanatosi in maxim 2 saptamani.

4 răspunsuri:
| danutza_2917 a răspuns:

Iti recomand http://aloeveraforever.ro/articole/cea-mai-buna-pasta-de-dinti-din-lume si sunt de acord cu s4a in ceea ce priveste periajul. Aceasta pasta de dinti are o compozitie care ajuta foarte mult la sanatatea gingiilor. Eu o folosesc de 7 ani si de atunci nu am mai avut gingivite.

| Robert a răspuns:

Lacaluct sau parandontax

| Peppy a răspuns:

Incearca mai multe pana una te satisface.De exemplu poate SENSODYNE e buna pentru cineva, dar poate pentru tine nu.Eu una am aceeasi problema.
Succes!

| stelar99 a răspuns:

Si eu am dinti sensibili si pana acum am follosit blendamed