| Ruxy628 a întrebat:

Salutare tuturor. Mă confrunt cu o problemă serioasă, sunt la menstruație de 11 zile și nu se mai oprește. Mă simt foarte rău, sunt zile când nu pot să mă mișc. Fluxul în primele 8 zile a fost mic dar acum este ceva mai abundent. În iunie am fost internată în secția ginecologie pentru că am dureri mari la menstruație, un flux mare și neregulat. Pe mine menstruația mă poate ține 4-15 zile și vara aceasta mi-a venit și de 2 ori pe lună. Durerile premenstruale sunt insorpotabile. Am primit tratament dar, în zadar mă simt din în ce în mai rău. Am mai multe probleme de sănătate și glanda tiroidă de la naștere. Prima menstruație am avut-o la 12 ani și în prezent am aproape 15 ani. Nu mai pot rezista, simt că mor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| WhatABeautifulDay a răspuns:

Nu este normal sa ai o astfel de menstruatie, asta inseamna ca ai o problema, dar ma gandesc ca deja ti-ai dat seama, iar in cazul asta nimic din ce ti-am putea noi recomanda nu o sa te ajute, ai nevoie de ajutor de specialitate. Pana te hotarasti sa mergi la medic, pentru a diminua durerile pune apa calda intr-o sticla si tine-o in zona in care te doare. De asemenea, pentru a reduce presiunea abdominala, este recomandat sa stai in pozitie fetala.

| Staif a răspuns:

Nu este deloc normal. Mama ta sa caute un alt medic mai serios, chiar daca este din alt oras.
Pierzi prea mult sange si cea mai mica problema ar fi anemia. Poate fi si mult mai grav. Reintoarce-te urgent la un medic, oriunde. Nu mai astepta.