| Adolf8 a întrebat:

Salutare tuturor! Mă frământă o întrebare. Cafelele gen la plic 3 în 1 sau cafelele de la aparate sunt nesănătoase? Am înțeles de la mulți ca cafelele naturale făcute la expressor ar fi mai sănătos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cafeaua de orice fel, nu este sănătoasă. Conține cofeină care biciuiește sistemul nervos.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai sunt nesanatoase:
https://ioanabirzan.ro/consumi-cafea-instant-3-in-1/

Orice cafea care are doar... cafea (sau cat mai multa cafea pura) si nimic altceva, sunt mai sanatoase decat cele care au mai multe ingrediente.

| Frank51 a răspuns:

Bănuiesc că faci 3 pași înapoi când vezi o mâță neagră pe stradă că "așa au zis mai mulți".

| Adolf8 explică (pentru Frank51):

Nu! Am 2 pisicuțe negre acasă. Doar mă interesează părerile altora, nu suntem cu toți studenți la Harvard, și așa găsesc o modalitate sănătoasă de trai!

| Frank51 a răspuns (pentru Adolf8):

Nu trebuie să fii student la Harvard să citești ingredientele de pe spate.

Răspuns utilizator avertizat
| Werrich a răspuns:

Cafeaua de 2 lei de la aparate este TOXICĂ!
Aditivi, albitor in loc de lapte si apa mizerabila.

https://www.stirilekanald.ro/......a-20011247

| Yuoia a răspuns:

Cafelele la plic sunt din clasa Ness. Cam nesanatoase. Prea puternice pentru inima.
Cele la expresor, sunt de 2 feluri: naturale si ness. Eu intreb mereu daca e naturala. Nu vreau sa dau banii si sa o arunc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai citeste ingredientele

Răspuns utilizator avertizat
| 19flo79 a răspuns:

Pe scurt:
- 3in1 au tot felul de aditivi
- Cafea la aparat, cu 2 lei de ex, gasesti de calitate foarte buna dar nu lua decat CAFEA simpla din boabe!