| AntoniaOrman a întrebat:

Salutare tuturor! Saptamana viitoare voi merge timp de 1 saptamana in vizita la niste rude de la New York.Si bineinteles, pana acolo trebuie sa calatoresc cu avionul.Chestia e ca imi este foarte frica sa merg cu avionul, au fost destule cazuri in care avioane s-au pragusit sau au luat foc.Ce sa fac sa nu imi mai fie frica sa merg cu avionul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, stai linistita ca nu va cadea avionul. Am avut si eu aceasta frica, eventual poti cumpara de la farmacie niste pastile care te vor adormi pe parcursul drumului. Sa nu-ti fie frica, incearca sa-ti pastrezi calmul si sa te gandesti ca nu foarte multi au ocazia sa calatoreasca cu avionul, acum mi se pare o experienta incredibila sa calatoresc cu avionul! Incearca sa nu te sperii la eventualele turbulente. Calatorie placuta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am văzut pe național geografic, la emisiunea intitulada dezastre in aer, ca e posibil, si chiar să întâmplat ca un avion de pasageri sa se prabuseasca in apă, din cauza ca a intrat un stol de pasari in motor.doar nu te gândi la treabă asta si scapi de frică.

| AntoniaOrman explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| Bianca38 a răspuns:

Buna,da intr-adevar au fost multe cazuri de genul,dar e mai bine daca nu te gandesti, ca sa nu iti mai fie frica ai putea face niste cursuri pentru cei care sufera de aerofobie sau mai simplu pur si simplu nu te mai gandesti la ce s-ar putea intampla, când intri în avion iti găsești altceva de facut, nu te gandi ca esti intr-un avion și cel mai bine nu sta la geam doar daca vrei sa admiri frumusetea cerului, citeste o revista, o carte ceva, culcate, crede-ma mereu se întampla asta esti speriat înainte si atunci cand esti în avion realizezi ca nu ai de ce sa iti fie frica, bafta și vacanta placuta.