| AdiMihai25 a întrebat:

Salutare tuturor, spuneti-mi va rog in cazul unui diagnostic mai tarziu descoperit de cateva luni a unei persoane de 37 ani, cu leucemiei limfocitare cronice de genu (aparitia unor ganglioni in mai multe zone:gat vizibila, ficat, in mai multe zone, zisa de doctor in faza terminala.
Ar exista un strop de speranta in vinderare, dusa pe picioare boala, cu orice tratament din lumea asta si cei mai buni doctori din lume, banii nu ar fi o problema?
In prezent au inceput sedintele cu chimioterapia si multe analize.
Repet, persoana feminina care nu a avut nici un simptom, perfect sanatoasa si plina de viata, doar ce i-a aparut un semn la gat si la indrumarea unor colegi s-a dus la niste analize dar cam tarziu.
Grupa AB4 Negativ.
Din pacate a facut si 2 doze de vaccin.
Credeti ca acel vaccin i-a declansat boala in stare agresiva?
Am inteles ca sunt tratamente in lume si ca, chimioterapia e periculoasa si nu cel mai bun tratament, distrugand si celulele bune si ca afecteaza la maxim sistemul imunitar.
Un sfat va rog mult!
Sanatate multa tuturor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"diagnostic mai tarziu descoperit ..cu leucemiei limfocitare cronice. a facut si 2 doze de vaccin. Credeti ca acel vaccin i-a declansat boala"

aici sunt chestiuni de strictă specialitate. Doar un medic ultra-pregătit ar putea aborda cu (oarecare) succes tema! Așa că...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sfaturile de aici nu pot ajuta. Este boală gravă și este strict necesar să urmeze exact indicațiile medicilor specialiști.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu vi s-a propus un transplant de celule stem?
Cereți si parerea unui alt hematolog, ori mergi doar tu la acesta, cu analizele bolnavului.
Nu vreau sa te intristez, dar țatăl meu a murit de leucemie (un alt tip de leucemie, cu un prognostic mult mai scurt de viată, la un an de la descoperirea bolii)
Sî nu a fost vaccinat. Atunci, nici nu apăruse pandemia. Nu cred că are legătură cu vaccinul, dar părerile vor fi mereu impărtite. Boala in sine e așa perfidă...
Știu ca vaccinul era interzis in cazul anumitor boli. Dacă se stia de diagnostic, poate că medicul de familie ar fi oprit-o.

Prognosticul de viată, in cazul leucemiei limfocitare cronice e intre 7-10 ani. De ar fi si adevărat...

https://www.google.com/......bolii/amp/

https://www.humanitas.net/ro/treatments/leucemia-limfocitara-cronica/

Sănătate multă.

| Floridori a răspuns:

Ai dat cateva date, dar situatia trebuie privita din diverse unghiuri.

Daca doresti, imi poti scrie in privat si iti pot recomanda pe cineva, o colega, oncolog, care are o viziune destul de inovatoare in ceea ce priveste cazurile considerate terminale.

Macar ii ceri o opinie.

Multa sanatate!