anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor, stiind ca aici pe TPU sunteti foarte multi care cunoasteti,, medicina" vreau sa stiu mai multe chestii despre Fimoza stiu ca suna aiurea sa auziti chestia asta de la un baiat de 15 ani rolling on the floor dar traiesc cu frica ca as avea, mama spune ca atunci cand eram mic aveam fimoza si am fost la doctor si cica operatia a avut loc pe viu fara a taia nimic, la varsta de 12 ani am fost la un spital sa ma interesez de asta acolo a avut loc un mic control si doctorul mi-a spus ca din cauza ca nu decalotam des s-a strans nu stiu ce. si de atunci am inceput sa fac ceea ce mi-a spus si a zis ca nu am! dar acum cand decalotez este normal ca acea piele sa stea stransa de capul penisului? niste sfaturi va rogrolling on the floor sa stiu sigur daca am sau nu, nu mai am chef sa ma duc din nou la alt control mai bine ma controlez singurlaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VadTot a răspuns:

Http://www.assb.ro/....../index.php

intra aici si spune le problema ta!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Uite aici mai multe informatii,
http://medlive.hotnews.ro/......teaza.html
Te pup!

| Zenithf a răspuns:

Pielea trebuie sa se rasfranga peste capul penisului, daca nu, atunci cum zice doctorul, se strange ceva si acel ceva este un mediu prielnic pentru dezvoltarea microbilor, si asa poti ajunge sa faci infectii urinare, sau sa ai probleme cu prostata sau mai stiu eu ce. SI ii foarte bine ca te interesezi de aceasta problema, ca tine de sanatatea si igiena ta.