| Oricine15 a întrebat:

Salutare tuturor
Vin cu o intrebare legata de dantura
V-ati pune aparat dentar pentru a va indrepta dintii in aproximativ 2 ani sau a-ti alege fatetele cu toate ca ambele arcade nu vor fi probabil perfect simetrice iar muscatura nu va fi chiar "perfecta"
Obiectiv vorbind prima varianta ar fi mai corecta insa partea emotionala imi alege a doua varianta dat fiind faptul ca am indurat suficiente lucruri datorita unui dinte, dar am inceput sa ma accept asa cum sunt si totodata sa prind incredere de sine cu ajutorul perseverentei si frecventarii salii de fitness
O zi frumoasa va doresc si scuzati greselile gramaticale si lipsa virgulelor happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| haileewatson a răspuns:

Daca muscatura nu e buna exista posibilitatea de a avea probleme in timp, dureri, de mandibula, dinti sparti, etc. De asta e important sa porti aparat dentar daca ai nevoie - fiindca nu e vorba doar de indreptatul dintilor ci si de muscatura.

Fatetele sunt mai riscante si pe termen lung te vor costa mai mult. Gandeste-te ca trebuie sa le inlocuiesti o data la 10 ani. Esti pregatit de costurile astea? De asemenea, sunt ireversibile. Odata ce ti-a slefuit dintele, nu te mai poti intoarce la dintele natural. Daca alegi fatete din compozit, acestea se coloreaza in timp. Daca se ciobesc din cauza muscaturii proaste, trebuie sa le inlocuiesti.

1 răspuns:
| Amethyst01 a răspuns:

Neaparat aparat dentar