| PetcuCristi a întrebat:

Salutare tuturor vin și eu o întrebare am avut o unghie incarnata mai exact cea de la piciorul drept degetul mare partea stânga și am fost nevoit sa ajung la spital la chirurgie pentru am fi extrasa totul bine și frumos dar de la un timp observat ca la partea rădăcini începe sa crească ingrosata și îmi este frica sa nu se incarneze iar ce as putea face sa nu am surpriza sa nu se incarneze din nou?
Aștept răspunsuri de la cei care au mai întâmpinat această problemă și au ținut-o sub control fără sa ajungă d-un nou la tăierea chirurgicala!
Mulțumesc anticipat aștept răspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AlexandruStefan0712 a răspuns:

Salut am avut si eu aceeași problema si eu am fost operat tot la același picior fix pe aceeași parte trebuie sa faci exact ce ti a spus medicul daca nu ti a zis nimic cel care te a operat pe tine poti sa iti dai cu baneocid pudra si cu betadina nu in exces moderat si o sa tii se dezumfle pare ca iti creste o carnita asa peste si o sa iti creasca unghia normal si trebuie sa tau usor unghiile mare usor pe rotund happy sper ca te a ajutat raspunsul meu si daca o poti sa il evaluezi cu 10 steluțe… Multumesc anticipat!

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit ca va creste bine, mult mai sanatoasa.
Acelasi lucru l-a patit sotul si nu i s-a mai incarnat unghia scoasa nici dupa 20 de ani.
Doar sa ai grija sa nu-i mai tai colturile unghiei.