| Safire17 a întrebat:

Vineri am ajuns la spital cu febra 39, din cauza unei amigdalite. Si medicii mi-au prescris antibiotic Klabax (Claritromicina) la fiecare 12 ore si Nurofen din 8 in 8 ore. Astazi e a 4a zi de antibiotic si Nurofen, ieri si azi de dimineata am avut niste dureri groaznice de stomac. Credeti ca e de la antibiotic? Si ce as putea lua pentru asta? Oricum, maine ma duc la medicul de familie dar pana atunci as vrea sa aflu parerea voastra!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Claritromicina da adesea simptome digestive suparatoare. la fel si nurofenul (nu atat de grave) Incearca sa mananci neaparat inainte de administrarea lor (macar o felie de paine cu ceva) si sa iei un protector gastric (Famotidin, de exemplu, cate 20 mg seara si dimineata).

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bea ceai de sunătore/gălbenele.
Sănătate!
Pa, pa.