De ce nu!? Pune-l in aplicare și lasă adresa grupului sa ne înscriem. In descrierea grupului poți scrie și fiecare să-și scrie povestea cum a slăbit.
Da, daca esti medic nutritionist si recomandarile tale sunt gandite si corecte din punct de vedere medical. Daca vrei sa fii doar unul dintre cei care habar nu are despre ce este vorba, dar da sfaturi ca si cum s-ar pricepe, nu numau ca nu ar fi interesant, dar ar fi chiar foarte periculos. E mai bine sa ii lasam pe cei care chiar se pricep sa faca asta, nu e simplu, ai nevoie de multi ani de studiu intens ca sa poti sa dai sfaturi, retete, idei.
Nu e gresit, doar ca stilul de viata care te-a ajutat pe tine, poate fi periculos pentru altii. Daca chiar vrei sa ajuti, fa-o cum trebuie, nu ii pune pe altii in pericol. Fa-ti studiile, invata ce trebuiesa stii ca sa poti face asta si apoi ii poti ajuta pe toti, onorabil, fara sa ii expui la pericole. Intentia ta este minunata, doar ca nu poti afce lucrurile in bataie de joc, crezand ca tu esti exponentul uman perfect si tot ce a mers pentru tine este general valabil. Daca chiar vrei sa ajuti, mult succes in studii.
Depinde de sfaturile pe care le dai si daca ai experienta si varsta necesara pentru a da sfaturi. Daca le dai cu copy/paste nu vei avea succes.
Tocmai că asta și face! Am intrat de curiozitate pe grupul ei și ia articole de pe internet. Când lași comentarii, doar din răspunsurile ei, se vad că nu-i plac, este supărată. Nu acceptă nici sfaturile pe care i le dai, are răspunsuri contradictorii, la meniurile pe care le consideră în dieta ei sănătoasă. Nu acceptă sfaturi! Îmi pare rău că mi-am invitat prietenii mei de pe Facebook pe grupul ei, sincer.
Hahaha, MihaelaDart, ce dragut le intorci! Dupa ce m-ai acuzat ca mint, in legatura cu o postare in care era pranzul meu, nu vreun aticol luat de pe net, cum sustii, si ti-am spus frumos ca nu ai dreptate, arunci cu noroi pe unde poti. Ma fascineaza genul asta de comportament )))
Nu am zis pe undeva că minți, am zis doar că nu pare ar fi prăjit. Asta nu înseamnă că te-am catalogat drept mincinoasă. Oare cine le întoarce eu sau tu? Nu te mai victimizar atât. Având un grup și admin trebuie să accepți orice sfat, nu sa vi cu argumente contradictorii. Credeai că a avea un grup este să vorbești doar tu?! De ați spune numai părerea ta?! Te înșeli amarnic fetițo. Ar trebui să vorbești mai cu respect, mai ales vârstă dintre noi doua care nu tine de un pertu. Cred că tu ești cea care aruncă, nu eu. Ți-am dat anumite sfaturi pe care era frumos sa le fi luat ca stare, nu sa devi Gigi contra. O săptămână minunată să ai!
Nu stiu cati ani ai si nici nu ma intereseaza, cat despre respect, se mai fi castiga
Am avut "onoarea" sa-ti citesc cateva raspunsuri legate de subiectul asta. Mai bine incepi tu sa te informezi inainte sa-ti vina ideea "geniala" de a le da sfaturi altora
Toate raspunsurile mele sunt bazate pe principii sanatoase, cum ar fi mancatul la ore fixe si sporul. eu personal am reusit sa slabesc si sa ma mentin sanatoasa. de fapt, promovez acest stil de viata pentru ca am avut grave probleme de sanatate din cauza unor regimuri stricte, in trecut. deci, ce e gresit in ce zic eu? mi-ar placea sa vad si niste argumente
Exact, te axezi foarte mult pe CAND mananci, ceea ce, pus in balanta cu CE si CAT mananci, e aproape irelevant. In niciunul din raspunsurile tale nu am vazut o precizare legata de cantitatea de macronutrienti, vitamine sau numarul de calorii. In schimb ridici in slavi mancatul la ore fixe, de parca asta te ajuta sa slabesti, nu deficitul caloric. Cat despre sport, din cate am vazut, il sustii in masura in care e cardio, o recomandare de fitness/calisthenics, ceva care sa lucreze intr-adevar si musculatura nu am vazut. Faptul ca tu ai reusit sa slabesti si ca ai gasit un stil de viata care functioneaza pentru tine si pe care il consideri sanatos nu te pune in postura de a le da sfaturi altora. Mai ai nevoie de multa documentare ca sa ajungi acolo. Dar daca tu vrei sa te apuci sa faci pe nutritionistul, da-i drumul. Singura problema e ca nestiutori care dau sfaturi pe internet sunt destui asa ca o să cam ai concurenta.
Am inteles, da, conteaza si CE si CAT in aceeasi masura in care conteaza CAND. specific mereu mancare gatita, nu fast food, sustin orice tip de sport (nu stiu unde ai vazut ca am scris eu cardio) dar ma rog...ti-am inteles punctul de vedere, dar nu pot spune ca il aprob. peace!
Da ar avea rost multi cauta asta chiar si eu am cautat inainte si da m as inscrie
Ana01Ramona întreabă:
___Enzo întreabă: