| 2011alexandru a întrebat:

Vreau sa fumez o narghilea care are in aroma putin tutun, credeti ca creeaza dependenta? Se pricepe cineva?
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eu te sfătuiesc să nu fumezi!
Pa, pa.

| justmebi a răspuns:

Heei happy narghileaua are putina nicotina=> teoretic creeaza dependenta(mult mai putin ca la tigari). totusi, dupa ce am tras prima data din narghilea am stat fara sa mai fumez narhilea cateva luni si nu am avut acel sentiment ca vreau sa mai fumez...

| Criistyanna a răspuns:

Eu stiu pe cineva care fumeaza din narghilea si spune ca depinde mult de la o persoana la alta deci in unele cazuri dawinking

| RobDogg a răspuns:

Narghileaua nu provoaca depenta, chiar daca pui putin tutun, dar daca fumezi mult... S-ar putea, oricum, distractie placuta si zi-mi cum a fost.

| 2011alexandru explică (pentru RobDogg):

Fumez doar la petreceri daca e cazul. Bine, iti zic laughing
Multumesc pentru raspuns.

| RobDogg a răspuns (pentru 2011alexandru):

Sa traiesti!

| 2011alexandru explică (pentru RobDogg):

A fost oklaughing aroma de cirese foarte misto. Mergehappy

| RobDogg a răspuns (pentru 2011alexandru):

Ma bucur!

| Annya206 a răspuns:

Nu, nu creeaza dependenta. Asta daca nu fumezi zi de zi. Nici tigarea nu creeaza dependenta daca pur si simplu incerci o singura data din curiozitate. Parerea mea e ca dependenta depinde si de vointa ta.

| 2011alexandru explică (pentru Annya206):

Multumesc pentru raspuns