| Toader1Andrei90 a întrebat:

Salutare! Vreau sa merg la o consultatie pentru par/scalp, deoarece am inceput sa cheles pe lateral si, de asemenea, pe centru capului incepe sa mi se vada scalpul. As aprecia daca imi puteti recomanda una dintre aceste doua clinici din Cluj: DeaClinic sau Dermavisio. Daca ati fost la vreuna dintre ele si aveti experiente de impartasit, m-ar ajuta mult!
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Multi barbatii (dar nu numai), dupa varsta de 25-30 ani incep sa cheleasca (este genetic).
Rezolvare pentru chelire nu prea este cunoscuta, nu prea exista "tratamente minune" pentru ea.
Ai doar doua solutii uzuale: purtatul unui par mai lung (si acoperand chelia) sau tunsul scurt /capul barbierit la "0".

| Toader1Andrei90 explică (pentru Bula):

Am auzit si eu asta. da sincer mi se pare ciudat ca dupa ce m.am tuns in timpul pandemiei foarte scurt, de atunci nu imi mai creste. si uns il am de cand ma stiu si fir exagerat de subtire. si m.am gandit sa merg sa vad daca ma poate ajuta cu ceva.

| Bula a răspuns (pentru Toader1Andrei90):

Nu prea te poate ajuta nimeni.
Parul se rareste din cauza ca si radacinile de par se raresc ("mor").
Probabil si tu ai avut barbati in familie (ascendenti) cu chelie.

| Lubeni??38900 a răspuns:

Salut. Nu știu că nu sunt din Cluj, încearcă și tu la DeaClinic prima oara câteva luni daca nu sunt rezultate schimbă și du-te la Dermavisio