| stef4nel29 a întrebat:

Salutare.
Vreau sa-mi dau gaura in ureche pentru cercel, dar am o retinere.
Fix in zona unde ar veni gaura in urma cu cativa ani am avut un cos. In urma acestuia a ramas ceva ce se simte la atingere daca strang, in interior, nu e chiar mare, dar este acolo si ma cam tem. Ce as putea sa fac in legatura cu asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Nu dai gaura si, implicit, renunti la cercei; simplu!

| Sophieka a răspuns:

Buna

Nu stiu cum ai putut sta, Stefanel, atata timp, ani de zile, cu acel ceva care se simte in ureche in urma cosului.
Ai putea merge la un dermatolog sa vezi ce este si sa iti scoata acel ceva de acolo daca trebuie, si, evident, daca acel ceva nu poate fi scos, nu iti faci gaura acolo.

| stef4nel29 explică (pentru Sophieka):

Acel ceva nu mă deranjează deloc și nici nu s-au mărit sau ceva in timp. Doar a rămas acolo. Nu l simt niciodată. Doar daca prind urechea între degete