anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutarea, De ceva timp casc mereu, dorm maxim 8ore. Mai mult nu pot fiindcă sunt la liceu... Țin să menționez că am vârsta de 17 ani, 52kg. Sufăr de anemie. Am alimentația doar uscături, Sunt o persoana timida care nu socializează foarte mult. Se poate lega și de aceste probleme?

Dau fundă, Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic si intreaba l pe acesta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sufăr de anemie. Se poate trata.
Am alimentația doar uscături. Adaugă supe și ceaiuri.
Sunt o persoana timida. Timiditatea nu este generală ci specifică.
De ce, de cine anume ți-e teamă?
Aceste aspecte nu sunt în mod special corelate între ele.

| johnnny123 a răspuns:

"dorm maxim 8ore"
Adică dormi exact cât este recomandat?

| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Aproximativ, 8/7ore

| Robert2526 a răspuns:

Cascatul nu presupune neaparat oboseala. Daca casti toata ziua, probabil e din cauza rutinei, esti foarte plictisit de tot ceea ce faci.
Oricum nu este o problema in sine si nu te afecteaza cu nimic. Poate ar trebui sa iti ocupi timpul mai eficient

| cristianvalentin337 a răspuns:

Asa am fost si eu dar cand mi-am inceput cu adevarat viata sexuala, ajunsesem sa dorm 2-3 ore pe noapte si sa fiu plin de energie a doua zi. Nu cascam deloc, chiar ma si ingrasesem ( nu inteleg cum pentru ca pasarica n-am mancat ). poate de la sportul pe care-l faceam in timpul contactului sexual, asa ca iti recomand sa-ti faci o prietena