| Laura0307 a întrebat:

Salutaree!
Am o problema cu unghiile de la picioare. mi s au înnegrit doar unghiile de la degetele mari, chestia e ca la stangul, mi-a amortit degetul de o saptamana…
La locul de munca stau 8 ore in picioare, nu am cea mai confortabila incaltaminte! Astazi am fost la doctorul de familie, fiind si racita, mi-a zis ca o sa se preocupe de problema de la picioare alta data, prioritara fiind tratarea racelii. As avea nevoie de un sfat, daca vi s-a intamplat si voua?! La ce medic as putea sa merg sau ce leacuri babesti mi ati putea recomanda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Pune piciorușele in apa calda cu sare mare, otet si bicarbonat.

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru funda ❤️

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Ce tip de munca faci si stai numai in picioare? Si ce pantofi porti? Ce varsta ai? Sanatate multa.

| Holiday a răspuns:

De la incaltaminte ti se trage. Schimba pantofii cu unii mai comozi si iti revii si fara leacuri. Negreala de sub unghie nu dispare pana creste unghia si o da afara. E sange inchegat.

| Whitte a răspuns:

Deget amortit si unghie innegrita. Asta spune ca incaltamintea ta e mica. Unghiile alea vor cadea. Mergi mai bine la un ortoped. Dar schimba numaidecat incaltamintea.

| ares62 a răspuns:

/////cu degetu amortit ///// merg pe bicicleta cu papuci cam 10km sau adidasi ne legati si am 62 de ani iar cu raceala bia o cana de apa dimineata la temperatura camerii sau mai rece cu cateva grade
si spalatu ( ca soldatii laughing)...