| YkillYouPretenas a întrebat:

Salutari! Acum 3 saptamani mi-am intors piciorul brusc la fotbal si am ajuns sa il am im ghips..Vineri o sa merg la control pentru al scoate si a vedea cum se comporta..Ideea e ca, am nevoie sa stiu un timp estimativ in care ma pot recupera..Recuperare insemnand mers normal..Am vazut multa lume ca 3 sau poate 5 luni pentru a putea merge dar mi se pare ceva exagerat de mult..Mentionez ca la radiografie mi-a spus ca am o mica fisura si ca o sa imi treaca destul de repede.Un timp estimativ daca se poate, va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ovidiu123432 a răspuns:

Probabil maxim 2 luni ca sa poti juca fotbal sau altceva din nou

| YkillYouPretenas explică (pentru ovidiu123432):

Nu ma intereseaza sa joc fotbal..Ma intereseaza sa merg normal, fara sa am nevoie de carje sau alte tampenii.Sa ma pot baza cat de cat pe picior.

| ovidiu123432 a răspuns (pentru YkillYouPretenas):

Asta poti face dupa ce iti scoate ghipsul, stiu persoane care dupa ce le-au fost scos ghipsul puteau merge fara carje sau alte prostii, chiar si oameni care au facut accidente sau au fost loviti de masini.