Salut,
Se pare ca ai luat deja o hotarare dar e sanatatea ta. Pana atunci pot sa spun ca pare un hematom ce ai tu acolo la incheietura, durerea si imobilitatea se poate datora faptului ca ai ligamentele afectate (luxatie) sau Doamne fereste! o fisura a osului. Daca tot nu vrei sa ai de-a face cu doctorii pune o fasa elastica sa iti tina incheietura fixa o perioada de 2-3 saptamani, nu nonstop in cea mai mare parte a zilei sau cand trebuie folosita intens mana, seara o poti scoate cand te culci, durerea si umflatura pot disparea cu gheata si daca zici ca mergi la bunica, roag-o sa iti faca rost de niste husti de bors, le pui intr-un prosop si impachetezi mana cu ele peste noapete sau pana se usuca, face minuni, mie mi-a reparat glezna care era franjuri, o entorsa groaznica de aveam piciorul vanat. Daca vrei sa te documentezi mai mult pe naturiste sau babesti, cum li se mai zice, cauta si tu http://www.librariaonline.ro/......-p10008691 am folosit cate ceva si sunt foarte tari unele functioneaza destul de rapid. Trebuie sa fii doar atent si sa ai rabdare.
Sanatate si sa auzim de bine!
Cand am zis sa ai rabdare pana se usuca ma refeream la tarate si nu la mana !
Bafta!
Deeaandreea9156 întreabă: