| MiHkLokNm a întrebat:

Salutări! Am 16 ani și mereu când am emoții sau mă simt anxios îmi tremură mâinile, nu exagerat, dar suficient de mult cât să se vadă și să mă deranjeze. Cum aș putea scăpa de chestia asta cu tremuratul? Există remedii naturiste care sunt adecvate și pentru minori?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Ca sa scapi de tremurat, trebuie sa iti controlezi emotiile si sa scapi de anxietate. Asta te va ajuta din mai multe puncte de vedere, nu doar cu tremuratul.

| MiHkLokNm explică (pentru Adrian5575):

Da, am mai auzit asta. Nu pot spune ca sunt extrem de anxios, am doar unele momente cand sunt. Dar chiar nu exista medicamente pentru a calma putin tremuratul?

| Adrian5575 a răspuns (pentru MiHkLokNm):

Intreaba la farmacie. Au acolo multe medicamente naturiste care te pot ajuta. Farmacista stie cel mai bine ce sa iti dea.