| Jigokunokishi a întrebat:

Salutari! Am 17 ani, sunt baiat si obisnuiam sa merg la alergat si zilnic fac exercitii fizice cu greutatea corpului + in anumite perioade faceam si yoga. De cateva saptamani cand ies la alergat dupa cateva ture partea exterioara a gambei stangi incepe cumva sa amorteasca si simt un fel de tensiune musculara deranjanta, uneori aproape ca nu mai pot folosi piciorul. Am luat anticarcel vreo 20 de zile, dar cam tot asa e. Ce ar putea sa fie? Uneori simt un fel de tensiune chiar si daca cobor sau urc trepti. se poate sa fie de la vreo miscare brusca sau nu m-am incalzit bine candva inainte de efortul fizic? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Mariokasan a răspuns:

Probabil ca ai febra musculara. Bun....in caz contrar mai bine iti antrenezi muschiul afectat.

| MiraNick a răspuns:

Iti recomand sa intrebi un medic. E posibil sa fie un nerv afectat sau pur si simplu sa fie din cauza alergarii - daca nu folosesti papuci corespunzatori.
Pentru moment opreste-te din alergat si cere ajutorul unui medic