| tomalopos123 a întrebat:

Salutari,am o mica problema ce ma bantuie deja de cateva luni.Am 19 Ani si am facut sex undeva prin august(precizez luna o sa înțelegeți de ce)(de asemena o sa fiu mai detaliat din nou ca sa se inteleaga tot contextul) A avut loc si o fercare inca fiind imbracati,unul de celalalt,la partea intima si apoi penetrarea la inceput pentru cateva secunde a fost neprotejata(am fost prost,nu ma asteptam,am fost prins in moment dar totusi m-am oprit aproape instant si am pus protectie)Eu pana in momentul ala am mai avut o singura data un contact sexual si prezervativul nu a fost procurat de mine insa,acelasi model insa alt tip.(Durex albastru primul,iar eu pentru contactul sexual recent am luat unul rosu,ce am prins la mana) acesta parea destul de clar cu mai mult lubrifiant, daca primul avea macar, nu stiu nu cred.In fine,ziua urmatoare sub pielea penisului (sunt circumcis) dar si cumva sub capul acestuia a aparut o mica pată rosie, fara mancarimi, dureri sau altceva.De asemena cand eram mai tanar 15-16 ani am mai avut o experienta de frecare a partilor intime,asemanatoare cu aceasta,insa neavând sex si NU MAI STIU exact dar parca si atunci am patit sa am o pată rosie asemanatoare in acelasi loc,nevand atunci contact sexual, nici inainte nici dupa nici cu alta persoana, virgin fiind atunci.In fine din acest motiv pata nu mă panicase.Insa a doua zi au aparut niste punctulete mici rosii, destul de multe imprastiate pe tot capul penisului, au ramas 1saptamana jumate, au disparut.Acestea m -au speriat destul de rau, cautam pe internet ce putea fi, peste tot sifilis daca e sau balanita. Dupa 2 luni, in noiembrie mi-am facut un test la synevo:RPR < 0.5 negativ, Anticorpi Treponema pallidum 0, 09 negativ, anti hiv 1-2 negativ.Am avut o programare online cu un doctor cu care am discutat strict aceste rezultate si au spus ca sunt bune si sa nu imi fac griji, doar de rezultate am vorbit, nu si de experienta cu punctele rosii.Acum intrebarea mea e, a fost testul cu prea putine BTS-uri si ar trebui sa-mi fac probleme pentru altele? A fost o alergie? m-am spalat si mai intensiv atunci cu o zis inainte ca mna. si multi factori duc si spre o iritatie(frecarea).Sa imi fac griji in continuare? De atunci nu mai am nimic si nici atunci in afara de puncte si pata aia nu a fost nimic.Din ce citesc pe internet a fost doar balantis cum sunt si circumcis e mai probabil sa apară si cine stie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ionut2025Tz a răspuns:

Probabil pata rosie de la frecare. Punctuletele rosii. Probabil vreun herpes. Pentru siguranta foloseste prezervative, vorbeste cu medicul tau cu privire la punctuletele rosii si daca e ceva probabil iti va administra antivirale, insa si partenera va trebui sa faca acelasi lucru.

| tomalopos123 explică (pentru Ionut2025Tz):

Din ce m-am uitat la pozele cu herpes nu seamana cu ce am avut eu.Cel mai asemanator e balantita insa chiar nu stiu.Erau efectiv multiple,chiar destul de multicele puncte roșii, parca sub piele, adica la atingere nu le simțeai sau ceva, nu am facut crusta sau ceva doar dupa un timo ceva pielita alba parca incepea sa apara si o tot spalam.Tin sa precizez ca asta a fost in august, de atunci pana acum n-am mai avut nimic.Asa ca nu stiu ce pot vorbi acum cu un medic, maxim sa imi fac niste teste dar habar nu am, nu am vorbit cu nimeni despre asta si nici nu prea vreau mai ales daca a fost doar o iritatie.

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru tomalopos123):

Daca crezi ca a fost balantita cu igiena locala si un antifungic se rezolva.