| Akliss a întrebat:

Salutări,

Am un motan, cu vârsta de 1 an, de 2-3 luni, are o "iritație" ce îl agită, atunci când i se întâmplă, începe să i se miște pielea necontrolabil, de pe spate, iar când se întâmplă asta, reacționeza ciudat, se agită, aleargă, se linge agresiv și scarpină.

La veterinar am fost, nu are purici, nu are iritații, nu are nimic din punct de vedere fizic, a ceea ce se poate vedea. Poate, a întâmpinat vreo unul din voi cu pisica voastră, și, ați aflat ce este, m-ar ajuta. Ca mi-e milă să-l văd cum îl stresează și îl obosește mâncărimea aceasta iritantă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Poate nu ar strica sa mergi la alt medic veterinar pentru o a doua parere?

| Furnicuta000 a răspuns:

Asa mai fac motanii necastrati

| LaviniuA a răspuns:

Merita sa mai consulti inca un veterinar. Pe la noi sunt cam slabuti asa ca nu-i de mirare ca nu a stiut ce are.