| AditzzuWatdafac a întrebat:

Salutari.Bine v'am gasit pe toti, abia mi-am facut contul, cu un motiv bine intemeiat, zic eu.Am pus intrebarea la categoria santate, pentru ca e vorba de sanatatea mintala.
Treaba sta in felul urmator, ma plimbam linistit pe gugal, cautand una alta, si intamplator dau peste "http://www.tpu.ro/......zice-ca/", si am inceput sa citesc, ca ma plictiseam, si ce observ?!, o tanara, probabil cu o varsta apropiata de pubertate, are problemele tipice varstei ei, ok, nimic rau in asta, citind raspunsurile, observ ca foarte multe persoane au un retard mintal foarte avansat, si pe langa ca se cred semi-docti, si cu o inteligenta aparte, fiind probabil descendeti de ai lui Socrate, incep sa dea sfaturi cretine, suferind de atot-cunoastere, si parca nu era suficient, dar nici limba romana nu le este prietena buna.Si cazurile astea de retard avansat le vad peste tot, pe Facebook, cam peste tot, mai ales in oglinda, si intrebarea mea ar fi urmatoarea: "Ce facem cu specimenele astea? cum putem scapa de ele?" sa le exilam la polul nord? S-ar putea sa am si eu vreo 2 3 greseli gramaticale, dar treceti cu vederea, ca eu sunt semi analfabet.va rog sa ma ajutati, inainte sa trag cu teava mea cu cornete in unu din exemplarele Astea si sa ma inchida pe viata pentru ca pur si simplu nu le mai suport.Va multumesc anticipat pentru timpul pierdut.Accept raspunsuri si de la persoane complexate cu chef de cearta si lipsa de neuroni

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| 23partyboy a răspuns:

Emigrezi, asta e sol de compromis

| claudelia1111 a răspuns:

Stiu la ce te referi si inteleg prin ce treci deoarece aceleasi intrebari le-am avut si eu cand m-am lovit de o fetita de 11 ani care nu stia daca e bine sa isi inceapa viata sexuala la varsta asta(mentionez ca fetita vroia sa-i ofere virginitatea prietenului ei de 14 ani care o tot presa de vreo 3 luni). Nici nu stii cat mi-a dat de gandit copilul asta, chiar mai aveam putin si o bateam dar am realizat ca e doar o victima a parintilor analfabeti care nu au stiut sa o educe si a anturajului in care se invarte.Copiii astia se maturizeaza mult prea repede datorita accesului acesta la internet si a libertatii exagerate oferite de parintii lor care se simt `cool` cand fac asta. Specimenelor mentionate de tine nu le poti face nimic decat sa le ignori pentru ca daca vei incerca sa le dai sfaturi sau sa te certi cu ele, le va ceda neuronul ala plictisit sau se vor manifesta urat, etaland toate injuraturile invatate in putinii lor ani de viata. Ei traiesc in bula lor acolo, n-au treaba cu realitatea si nu merita sa li se acorde prea multa atentie pentru ca ei tind sa se creda importanti cand sunt bagati in seama. Concluzia : lasa teava jos, respira adanc si treci peste ca nu se merita laughing