Poți merge la UPU în weekend sau la medicul de familie, în timpul săptămânii și să ceri trimitere pentru un neurolog. Neurolog care îți va recomanda un RMN și tratamentul necesar.
Dar, mergând la UPU cu durerea mare, poți face, după ce te consultă și un neurolog, un RMN gratuit.
Sa nu faci exces de paracetamol ca mori in chinuri. Mai multe medicamente contin paracetamol.
Trebuie sa aflii de la ce vin aceste dureri. Presiunea atmosferica, lipsa de vitamine si minerale, tensiunea sau probleme pe baza neurologica. Cea mai mare prostie posibila este sa te apuci sa iei pastile de capul tau, fara prescriptie medicala. Mai dezvolti si o toleranta la ele si te poti numi nenorocit pe viata.
De câteva zile sunt durerile, eu am specificat ce pastile am luat nu toate de odata, dar la câteva zile am testat. Am fost la lucru in tricou a și picurat și poate de aia.
Si e nevoie sa mergi la medic. Nu iti mai bate joc de tine si nu mai fi inconstienta. Vei avea nevoie alte dati de medicamentatie si nu isi vor face efectul cum trebuie pentru ca iti administrezi medicamente in mod prostesc
princess92 întreabă:
Adi1987 întreabă: