Toxicitatea substantelor chimice din vapeuri iti afecteaza intreg orgasnimsul, nu doar plamanii, de aceea ai dureri de cap.
Inainte sa fumezi vape cu aceiasi soba si aceleasi 28 grade aveai ameteala si dureri de cap?
Daca nu, inseamna ca toxicitatea substantelor din vape fac asta.
Ca mirosul, aroma alea ce sunt? Sunt substante chimice care intra in corp, si alea asa bine nu fac, ca nu-s naturale ci chimice.
Nu stiu de ce te-ai apucat de asa ceva.
Daca esti un om onest, fa un piniky promise cu o persoana draga tie, cum ar fi mama ta sau ceva, ca nu o sa mai tragi din vape sau tigara, asa m-am lasat eu, foarte urata adictie in orice caz ))
Dacă ai început să fumezi din nou după 2 luni de pauză, corpul tău poate reacționa diferit la nicotină. Amețeala și durerile de cap sunt simptome frecvente, mai ales dacă inhalezi mai des sau mai mult decât înainte.
Căldura excesivă poate duce la deshidratare și scăderea tensiunii, ceea ce provoacă amețeală și dureri de cap. Încearcă să te hidratezi mai mult și să aerisești camera.
Dacă simptomele continuă, încearcă să reduci vape-ul câteva zile și să vezi dacă te simți mai bine. De asemenea, aerisește mai des și verifică dacă soba funcționează corect. Ai mai avut astfel de simptome înainte sau au apărut doar acum?