| Tigru_Dragos_2000 a întrebat:

Salutari. De cateva zile tot aud, in ambele urechi, sau DIN ceafa un zgomot de electricitate, ca un scurt circuit, timp de 2-3 secunde. Zgomotul il aud de vreo 3-4 maxim 5 ori pe zi. Stie cineva ce ar putea fii? In prezent ma aflu in Germania si nu stiu limba. Daca asi sti sa vorbesc, m-as fi dus la un doctor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa banuiesc ceva trebuie sa-mi spui daca ai o viata stresanta, daca ai momente de frica si atac de panica.Frica in general mai intensa daca ai.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Acufenele nu au leac!
Ai nevoie de un control O.R.L.
Pa, pa.

| TipaS a răspuns:

Poate un zgomot puternic a provocar asta. Şi mie înainte îmi ţiuiau urechie dintr-o dată pentru că am asistat la un zgomot puternic. Asta o să treacă în timp, dar mai bine du-te la un medic şi vorbeşte în Engleză. El îţi va da un tratament. Baftă!
Fundiţă?

| RangerJ a răspuns:

Du-te la un Psiholog, s-ar putea sa fie din cauza stresului. Incearca sa vorbesti in Engleza sigur te vor intelege.
Bafta!

| Tigru_Dragos_2000 explică:

Ramon, da, am o viata destul de stresanta; ma enervez foarte usor si cele mai mici probleme ma streseaza. Fricii intense nu am FARA motiv. Sa zicem ca ma panichez atunci cand stiu ca am facut ceva rau si ca voi fi pedepsit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tigru_Dragos_2000):

Am asa ceva deseori si eu.am fost diagnosticat cu depresie.E ceva de la cap spre urechi si inspre restul corpului. Deci poti fi banuit de depresie.Un control in Romania ti-ar prinde bine.