Nu prea văd cum ai putea să o convingi. Trebuie să vină de la ea, în mod natural.
În cazul meu motivul principal a fost faptul că am vrut să mă simt cât mai liberă, să nu depind de nevoia de a fuma şi de tot felul de conjuncturi nefavorabile.
http://www.tpu.ro/......ina-2.html
Greu de realizat. Daca este inraita poti sa te dai si peste cap si nu reusesti.
Pai nu tare ai cum... Adica e un viciu. Deși sunt fumătoare, nu sunt înrăita si pot sa stau zile sau saptamâni întregi fara sa fumez... Chestia asta cu fumatul e puternic influențata de prieteni, gasca, anturaj, probleme in familie, de stres ...etc, sau poate doar ii face placere sa fumeze. Poti sa ii arati chestii despre fumat, documentare despre efectele fumatului sau ceva de genu, sa ii spui ca nu e bine, sa ii propui "Hai macar încearcă! Sunt aici pentru tine! " sau asa ceva, provoacă-o sa reziste o zi sau doua fara sa fumeze si ocupa-i acele zile cu activități care sa nu-i permită sa fumeze, adica nicidecum nu Ieșiți la o terasa sau la o plimbare... Gasesti tu ceva. Si daca reuseste, poti sa o provoci sa continue motivând-o cam asa " Haide, ai rezistat o zi/doua zile, sigur poti mai mult! Hai sa vedem cat! "... So, cam asa daca nu poate inseamna ca nu vrea si trebuie sa accepti asta! Fiecare cu viciile lui! Sigur si tu ai un viciu! sper ca te-am ajutat!
Nu ai sa vezi fumator scarbit de tigari, daca e deja dependenta greu de tot se va lasa
Nu prea ai cum, prietenul meu 2 ani a incercat sa ma faca sa renunt, m-a pus sa fumez doar pe balcon, ca era vara iarna stateam acolo sa fumez plus multe altele, efectiv m-a terorizat dar nu am renuntat. Intr-o dimineata m-am trezit eu cu gandul sa ma las din cauza ca ma saturasem de putoarea groaznica a fumului. M-am apucat de o tigara electronica, am folosit-o vreo doua saptamani si dupa aceea am renuntat si la ea. Am aproape 1 an de cand nu mai fumez. Prietena ta o sa se lase cand o sa simta ea, daca o sa simta vreodata. Sfatul meu? Las-o in pace altfel o sa ajunga sa te urasca din cauza ca o bati la cap zilnic.
Anonimul54287654098 întreabă: