| Hdhdqqef a întrebat:

Salutari. Ieri am fost la ORL si am un pui de otita intr-o ureche. Am urmat un tratament cu picaturi cu ceva antibiotic de 80 de lei. In seara asta durerea disparut la acea ureche dar a aparut la cealalta. Sa folosesc acelasi tratament si pentru aceasta ureche? La mine la spital la ORL se intra pe programare si prind abia saptamana viitoare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| geoconda a răspuns:

Of, e o durere a naibii de insuportabilă! Am avut și eu acum 2 săptămâni, am zăcut în pat 4 zile.
Așa s-a întâmplat și la mine, durerea a trecut și la cealălaltă ureche, si ma dureau ambele în același timp.
Da, pune picaturi, mai exact 3, si ia acelasi tratament si pentru cealaltă ureche. Bagă vată, eventual adaugă ceva cald pe ureche, eu mi-am luat un prosop încălzit de pe o sticlă cu apă fiartă.
Îți doresc multă sănătate și să nu fie ceva mai grav!
Fundă? happy

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, aceleasi picaturi le pui in ambele urechi maxim 7 zile