| Landolas a întrebat:

Salutari!
In seara de vineri spre sambata m-am sculat si mi-a venit sa vomit. Dimineata am inceput sa simt ca am ceva in gat...nu stiu cum sa o descriu dar parca cineva ma prinde de gat.Am cam avut chestia asta de fiecare data de cand am vomat in viata mea si vreau sa stiu ce e.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madalina_7862 a răspuns:

Pai poate ai amigdalita faringita cam asa ceva dar trebuie sa te duci la doctor...neaparat.daca te duci la doctor iti da medicamente si scapi...insanatosire grabnica

3 răspunsuri:
| Landolas explică:

P.S Nu ma doare cand inghit.

| Landolas explică:

P.S Nu ma doare daca inghit.

| adfcg a răspuns:

Exact asta patesc si eu de vreun an! Simt ca am ceva in gat,inghit intruna,imi "dreg" vocea, ca atunci cand as fi ragusita, deja a devenit un tic asta.Am fost la doctor de mai multe ori si a spus ca e doar un tic, si ca de fapt nu e o afectiune, nu am amigdalita sau faringita.Dar totusi eu inca nu am scapat de chestia asta si nu e un tic. Daca afli ce este ai putea sa ma anunti si pe mine?big grintongue