Salut. Eu m-am lovit de exact aceleasi probleme. Am participat la x factor anul trecut. Chiar acum urmaresc x factor sa vad daca ma difuzeaza (cheloo m-a oprit din cursa).
In fine, emotiile sunt emotii -au cauze foarte profunde -eventual din copilarie -probleme de familie, la scoala -poate fi vorba de orice. Pentru a opri problema emotiilor este nevoie de multe ore de terapie la psiholog.
In fine cum psihologii costa al naibii de multe -si tratamentul dureaza -ramane 2 variante.
1- Sa mergi la un medic cardiolog, ori psihiatru, ori neurolog -caruia sa ii spui ca ai emotii groaznice, si sa iti recomande distonocalm (la nevoie), ori extraveral.
La mine distonocalm chiar a avut efecte foarte foarte bune, Mi-au disparut emotiile de tot (pe moment -timp de 2 -4 ore). Extraveral nu prea -spre deloc.
Varianta a 2-a ar fi sa iti iei de la farmaciile naturiste asa cum ai spus niste pastilute -mai slabute ce e drept mai bune decat deloc.
Alegerea iti apartine
Cauta sa nu te uiti in ochii vreunei persoane anume, ci arunca-ti privirea peste toti; si in acelasi timp, chiar daca ai emotii te poti controla in asa fel ca sa nu deviezi de la subiect.
Scrie pe hartie ideile principale in ordinea lor si hartia sa fie in fata ta si sa te uiti peste ea. Discursul sa fie cat mai scurt si ca mai la subiect; sa aiba o mica introducere, cuprins, dar si incheiere.
Nu lua nici o pastila. Cine stie ce efecte negative vor avea asupra ta poate chiar in timpul discursului.
Tu ce faci aici, e doar sa te agiti singur.
Eu nu as lua nicio pastila, totul tine de tine, la scoala cand raspundeai oral, erau 30 de elevi. acum te gandesti ca raspunzi in fata a trei clase.
Si nu te gandi la oameni, tu iti spui discursul si ceau. Ei sa fie pentru tine ca niste fraieri care te asculta.