| ElHuron a întrebat:

Salutari, sa trecem la subiect. Ieri cand veneam de la o partida de table am calcat pe niste dude, am alunecat si cazut cu pieptul in coltul de la "cutia" tablelor. Acum cand inspir adanc, rad, stranut, sau fac miscari bruste ale cutiei toracice ma doare ingrozitor. Intrebarea mea este : cunoaste cineva un masaj sau un anumit tip de gimnastica sau un unguent ceva care sa ma ajute? Va rog frumos nu-mi spuneti sa merg la doctor, deoarece aceasta optiune o las pe ultimul loc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| maria_2953 a răspuns:

Din punctul meu de vedere cel mai bine este sa mergi la doctor, dar daca vrei sa incerci altceva este bine sa masezi usor zona lovita facand cercuri cu mana pe locul respectiv(fara sa apesi prea tare) si sa incerci sa nu dormi pe burta o vreme, dar daca totusi vei sta pe burta sa iti pui sub tine o perna(de preferat una moale si joasa caci daca e prea inalta iti afecteaza respiratia) si incearca ca in fiecare zi 15 minute sa stai pe spate si sa iti masezi zona respectiva, nu in ultimul rand poti sa iti pui pe piept(direct pe piele) un prosop mai mic pe care inainte de al pune sa il calci cu fierul ca sa fie cald si sa repeti asta de mai multe ori, dupa ce vei face asta de cel putin 2-3 ori pe zi in cateva zile vei simti o ameliorare a durerii, daca nimic din astea nu te ajuta atunci sfatul meu este sa consulti un medic. Sper sa te faci bine repede!happy:*

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Posibil sa ai o coasta fisurata.Masajul si unguentul nu te ajuta cu nimic.Mergi la un medic pentru consult.Este mai bine.Am patit si eu ca tine de la o cazatura.