| loolz3r a întrebat:

Salutari toata lumeahappy. Vreau sa va intreb ceva.Pe mine de cand a inceput sa-mi creasca parul pe oua="coite" a inceput sa ma manance ouale"coitele" dar nu des foarte rar nu cred ca e ceva grav dar vreau sa stiu parerea voastra.SUNT VIRGIN am 13 ani happy
ps: am foarte mult par

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Spala-te si tu mai des!rolling on the floorrolling on the floor. vorbesc serios

| ionutz0116 a răspuns:

Pentru oua="coite" poti folosi cuvantul "TESTICULE"! Mergi la un doctor urolog.Mancarimea poate veni si din alta parte, nu de la par.

| anticocalar101 a răspuns:

S a inventat bicul!
Te duci la taicatu, ii dai instrumentu si il intrebi cum se face! El stie mai bine ca tine!

| ady299 a răspuns:

Te lauzi ca ti-au dat flocii mah?laughingrolling on the floorrolling on the floor

| DeliaOriflame a răspuns:

Unde e intrebarea "care vrei sa ne intrebi ceva "? laughing

Aah, ma scuzi, esti entuziasmat si doresti sa impartasesti aceasta bucurie cu prietenii TPU! Mi scuzi blushing

laughing)