| valhala90 a întrebat:

Salutari TPU.Am nevoie neaparat de niste sfaturi de la persoane care se pricep la chestii care se leaga de culturism/bodybuilding.As vrea sa incep din nou antrenamente pentru marirea in greutate si mai ales in forta.Insa inainte de ast as vrea sa stiu niste alternative nu foarte scumpe de a ma ajuta sa cunosc o dezvoltare mai rapida si mai avansata(jtiam ca Max Protein sunt bune, insa mai vreau niste pareri de la cei care se pricep poate mai bine ca mine). As vrea tare mult si un link de la vreun site cu tipuri de exercitii mai speciale(sau poate stiti chiar voi). Orice alt lucru care ma mai poate ajuta poate fi postat. Cel mai complet raspuns va primi de la mine fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| haiZI a răspuns:

Ideea in culturism e sa te grabesti incet. Poti face sport anii buni si sa ai un fizic incredibil, dupa care te lasi pentru cateva luni si pierzi tot ce ai obtinut in acesti ani.Personal nu fac culturism sau ceva de genul, ci doar imi antrenez corpul pentru a arata si a ma simtii bine.Ideal e sa faci sport in fiecare zi cu pauza de o zi intre sedinta de antrenament si fara pauza dupa ce corpul s-a obisnuit cu rutina, asta o simti tu pe propia piele, te simti energic si dupa un timp corpul cere singur efort.Ca sa cresti, sa te dezvolti si sa devii mai puternic trebuie sa oferi corpului combustibil(sa mananci) si nu ideea eronata a anonimului ca iti iei pastila ce contine steroid(sau injectia), ridici gantera de la pamant si te umfli tot de muschi.pa

6 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Eu folosesc suplimente alimentare de aici http://www.pronutrition.ro/. Le comand online si le primesc prin fan curier daca comanda e peste 500 lei din ce am inteles, sau prin posta gratuit indiferent ce marimea comenzii.
Pentru cresterea in masa musculara folosesc GFX-220 lei galeata de 5kg si calitatea amestecului anabolic de proteine, catbohidrati, minerale si vitamine e ok.
In privinta antrenamentului fat sala 5 ori/saptamana.
Insa daca nu ai posibilitatea sau timp sa te deplasezi la sala poti face acasa cu pauza de 1 zi intre exercitii.In privinta exercitiilor:http://www.culturism.ro/antrenament/program-pentru-incepatori.html sau flotari intr-o zi si ridicari de greutati in alta + lucrarea muschilor abdominali, picioarele.succes.pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati-va foc cu tot cu steroizii vostri. Dupa ce va invatati organismul cu timpeniile daca a-ti intrerupt numai o luna vitaminele, cucu putere, cucu modelare de corp. Ce naibii nu urmati o cale naturala asa cum spunea si campionul national la culturism? De fapt tot el a specificat ca multi aleg calea asta pentru ca vor ceva rapid, dar ceva obtinut rapid se pierde tot la fel de rapid.Se da moarte-n bibilici cu falsuri fratilor.Ptr ca un corp obtinut in 2 ani de zile cu ajutorul chimicalelor arata la fel ca unul care a bagat sport 6 ani numai natural nu poate fi decit un fals. Dar oricum ar fi sa stiti ca puterea si rezistenta e de partea naturalului.

| valhala90 explică:

rolling on the floor)laughing...bah si tu tu acum vrei sa-l ascult pe campionul national de culturism? care baga steroizi si suplimente cu duzina?rolling on the floor))prefer sa imi dau foc cu benzina si sa ii dau si lu' ala foc.In privita intrebarilor si nelamuririlor mele mai astept inca raspunsuri.PS:Tin sai multumesc lui "haiZI" pentru sfaturile lui detaliate. Daca mai ai ceva sa imi zici, poti completa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai pot sfatui decit sa inghiti ce vrei pina nu vei mai putea.

| haiZI a răspuns:

Tu vorbesti despre sport cand nici macar nu poti face diferenta dintre o proteina si vitamina, produs cu efect anabolic si steroid.Documenteaza-te,citeste o carte despre nutritie, culturism, fa sport si intoarce-te sa-ti dai cu parerea sau sa vorbesti despre nutritie si sport, dupa ce ai obtinut rezultate.Ideea ta despre sport si natural, nutritie e total eronata iar postul in care iti expui frustrarea, nu ii nimanui de ajutor.
Exista o mare diferenta intre un barbat care face sport zilnic si altul care doarme pe canapé si se indoapa cu gogosi. E o mare diferenta intre un barbat care poate alerga 10km si un altul care oboseste urcand scarile. E o mare diferenta intre un barbat care face cu 130 kg la piept lejer si un altul care nu se poate apleca, sa se lege la siret.
Si in plus daca faci sport, te alimentezi sanatos si oferi corpului mai mult de 100%, o sa arati si o sa te simti bine.Demonstreaza ca te respecti si in plus vei fi si mai atragator pentru alte femei sau o sa arati mai bine pentru partenera.Starea de bine creste de la interior spre exterior.Acum tu anonimule daca nu faci sport nu poti sa intelegi asta.pa

| PredatoR a răspuns:

Daca vrei sa cresti in masa musculara mergi la sala de 3-4 ori pe saptamana, lucreaza intens, si ia GFX 8 pentru crestere in masa musculara