Esti tanar, ai o viata frumoasa in fata, merita sa ai anxietate, atacuri de panica? Relaxeaza-te, ia pauze scurte in munca depusa, fa-ti prieteni si mergi si plimba-te in aer curat, fara cafea, ciocolata multa si cacao, mananca sanatos si nu Fast Food si alte porcarii, vei fi capul unei familii, ce te faci atunci? Esti un barbat in devenire si te plangi ca o batrana de 100 ani? Daca arati ca in poza, esti un tip OK, cu o multime de calitati, te lasi asa usor? Fii mai hotarat, cu curaj, un luptator! Numai bine!
E cam greu ce spui tu )
Stiu. Gen e ca si cum ramai fara aer? Iti bate inima tare deodata? Si chestii din astea?
Da mi se mai întâmplă nu mereu.dar dacă dorm 30 de minute îmi trece..si când am unele dureri tot caut pe internet simptome si toate astea
Cauti pe net de ce te doare capu si afli ca ai toate bolile posibile. Lasa netul. Daca ai fost la doctor i-ai spus exact ce ai? Daca da, ti-a dat un tratament sau ceva?
Nu am niciun tratament.o sa mai fac câteva sedinte de psihologie când ajung sa atunci o sa încep un tratament dacă e nevoie.