anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari tuturor.
Recent m-am imblonavit, a inceput cu raceala simpla si am ajuns la raguseala si eventual la pierderea vocii.
Presupun ca e laringita, cat de mult dureaza pana imi revin sau e ceva ce trebuie neaparat sa merg la doctor pentru perscriptie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai ajuns sa-ti pierzi vocea, inseamna ca infectia a coborat si curand poate atinge plamanii. Te sfatuiesc a mergi de urgenta la medic, ca sa nu faci bronsita sau penumonie, ca vei sta prin spital timp indelungat, faci penicilina si suferi toate viata dupa aceea.
Mergi la medic ACUM, cat nu este prea tarziu, sa poti primii tratament din pripa, ca sa nu faci complicatii respiratorii.

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Mergi la medic, ca si eu am zis ca e o raceala care trece cu de-astea mai non-toxice si era sa mor sufocat de vreo 2-3 ori. Intr-un final tot la antibiotice am ajuns...

| Donsavas a răspuns:

Este mai bine să mergi la medic

| RaAlexandra a răspuns:

Ai nevoie de antibiotice, mergi la medic..este cel mai bine

| escapegoatxd a răspuns:

Maine o sa merg la medic, multumesc tuturor pentru sfaturi.