| BlueButterfly97 a întrebat:

Salutate! Nu am mai dormit de aproape 24 de ore si urmeaza sa intru in tura de noapte, deci nu o sa mai dorm cel putin inca 24 de ore.Ce ar putea sa mi se intample?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dalmore a răspuns:

Mai fac si eu asta. S-ar putea sa lesini sau sa ramai fara vlaga la un moment dat, sa nu te mai poti tine pe picioare. Depinde de tine. Uneori patesc sa am multa energie, chiar daca nu am dormit deloc. Mananca ceva dulce, bea o cafea, nu te gandi la oboseala.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa lesini de oboseala!

| sierra1 a răspuns:

Ralu, sigur faci cearcăne!

| BlueButterfly97 explică (pentru sierra1):

Exact de asta imi fac griji, nu ca as putea lesina sau ceva mai grav laughing

| sierra1 a răspuns (pentru BlueButterfly97):

O zi-două de odihnă după, și ești ca nouă!

| Holiday a răspuns:

Nimic grav, doar ca o sa ai o stare de somnolenta, te vei concentra pe ce ai de facut mai greu, te vei simti obosita. Te ajuta 3-4 cafele in urmatoarele 24 de ore, eventual coca-cola, nu manca mult odata, fa dusuri mai reci daca ai posibilitatea si nu sta in caldura excesiva. In mod normal un somn de 10-14 ore dupa e suficient sa te refaca.

| alina2k18 a răspuns:

Pai la un moment dat iti trece somnul, depinde de tine cat de rezistenta esti, cat de tanarawinking ca la 25 ani faci fata usor dar la 45 ehh...
NU manca alimente grele, ia un vItamax, nu bea multe cafele si energizante.
Daca simti orice stare de lesin, du-te acasa, invoieste-te... pentru ca e riscant.